Bedrijfsuitje Amsterdam Tour – Teamuitje – Personeelsuitje

Van bedrijfsuitje in Utrecht tot afdelingsuitje en van teambuilding tot personeelsuitje. Utrecht voor Groepen is graag uw partner als het aankomt op een bedrijfsuitje in Utrecht.

{}

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad in Scheveningen met het Social Chaos event. Het vereiste echt teamwork om alle gegevens te verzamelen en de inzet van de diverse communicatie- en opsporingsmiddelen was echt super; het was écht social chaos . Ook de locatie, de boulevard van Scheveningen, bleek goed uit te pakken (het weer werkte ook mee natuurlijk….). Kortom, wederom een zeer geslaagd evenement van Neverrest, ik heb het al diverse collega’s aangeraden.

Een avontuurlijk uitje in Breda organiseren met wat gezellige teambuilding? Breda Evenementen maakt van één van de meest populaire bordspelen een waanzinnige ontdekkingsreis door Breda. Net als het originele spel ‘Kolonisten van Catan’, zult u als ‘Kolonisten van Breda’ aan het werk gaan om grondstoffen binnen te halen en overwinningspunten te halen. De door ons geleverde Tablets en Tablets laten die plekken zien waar veel te halen valt, waar virtueel geplunderd en geroofd mag worden.{}

Verdoe je tijd niet met het zoeken naar een goede band, maar richt je eerst op de invulling van de avond. Kies bijvoorbeeld voor een spelshow ( I Love Holland , Jongens tegen de meisjes of een pubquiz ), dan hoef je geen dure band te boeken. De spelshow is dan de ‘hoofdact’. Na afloop een DJ is dan leuk en gezellig genoeg. Heb je 1000 collega’s? Dan kun je ervoor kiezen om meerdere zalen met entertainment en vermaak te boeken. Dan is er voor ieder wat wils.

Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar Amsterdam toe. Wij van Mokum Events hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein!

Advertisements

One thought on “Bedrijfsuitje Amsterdam Tour – Teamuitje – Personeelsuitje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s