Bedrijfsuitje Organiseren Voor een Mooie Prijs

We verrassen u graag met onze vanzelfsprekend goed georganiseerde en vooral hele gezellige uitjes en bedrijfsuitjes in Den Haag. Ontdek onze originele teambuilding- en teamuitjes in het mooie centrum. Geniet tijdens een heerlijk diner in één van de sfeervolle en gezellige restaurants van onze dinerspellen in Den Haag.

We zijn hard werkende event-professionals en ontwikkelen heel graag en met veel plezier voor u Haagse Uitjes ‘op maat’. We wonen, werken, leven en ademen Den Haag. En we laten u graag met onze stad op een actieve of ontspannende manier kennismaken. We gaan u zeker verrassen…oh,oh,oh Den Haag!

Wij kunnen uw personeelsuitje op diverse mooie locaties in Brabant verzorgen. Ga voor een gave dag op de prachtige Bos en Strandlocatie IJzeren Man in Vught, met de voeten in het duinzand in Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen, een arrangement op maat bij één van onze partnerlocaties of op een eigen locatie naar wens. Alle ingrediënten voor een uniek bedrijfsuitje in Brabant!{}

Wie bij ons boekt, kan zich daarna alvast ontspannen gaan verheugen op het bedrijfsuitje. Wij regelen de rest: de ontvangst met koffie, thee en cake, de activiteiten, de begeleiding, versnaperingen voor tussendoor, een goed gevulde koelkast en een heerlijke maaltijd om mee af te sluiten.
Met een vaste prijs per persoon, ongeacht de hoeveelheid consumpties, kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Een bedrijfsuitje bij Taribush is altijd een feest om te organiseren!{}

Graag bespreken we met u de mogelijkheden van een bedrijfsuitje bij Stadskasteel Oudaen in Utrecht. Ons kasteel is een unieke locatie en tevens zeer goed te combineren met andere activiteiten in Utrecht. Wat dacht u van een ontvangst met een drankje, aansluitend een rondleiding en als afsluiting een heerlijk diner? Wij verzorgen uw bedrijfsuitjes Utrecht precies zoals u het wilt.

Voor een actief en uitdagend bedrijfsuitje komt u naar Terschelling en wel bij Sportevents. Al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van de leukste bedrijfsuitjes. Wij hebben gecertificeerde instructeurs die deze activiteiten zullen begeleiden.
Wij zijn aangesloten bij VeBON en zijn een TUV gecertificeerd bedrijf, met naast plezier ook veiligheid in het hoogste vaandel. Op het eiland verzorgen wij verschillende activiteiten zowel in het water als op het land. Bij zee-activiteiten kunt u bijvoorbeeld denken aan Searaften of Brandingkajakken, op het land organiseren wij onder meer Blokarten, Klimmen in ons Klimbos Klimdaris of een spannende dropping, ook mogelijk bij nacht.

Daarnaast kunnen wij ook voor het gehele bedrijf Island Games organiseren, een aantal uitdagende teambuilding activiteiten. Na het verlaten van Harlingen, waarbij het vakantiegevoel ten volste wordt ervaren, staan wij op Terschelling klaar om u en uw collega’s een onvergetelijk uitje te bezorgen.

Advertisements

2 thoughts on “Bedrijfsuitje Organiseren Voor een Mooie Prijs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s