Bedrijfsuitjes Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorburg

Bedrijfsuitjes in Nederland denk je dan misschien aan een avondje steengrillen. Of survival-training in de Ardennen. In China pakken ze dat allemaal iets groter aan. 4500 medewerkers van een Chinees cosmeticabedrijf streken vandaag neer in Nederland. Voor een vijfdaags bezoek, kadootje van de zaak.

Hét bedrijfsuitje of groepsuitje voor chocoladeliefhebbers, reserveer de Bonbon workshop met diner van Domstad Evenementen en maak van uw uitje een culinair hoogtepunt. Wij ontvangen u in de namiddag met een lekker drankje om alvast in de stemming te komen. Daarna gaat u onder leiding van een professional aan de slag om uw eigen bonbons te pralineren. Gebruik daarvoor diverse ingrediënten zoals cacao, suiker, chocolademelanges en nog veel meer lekkernijen.{}

Down Under organiseert sinds 2010 bedrijfsuitjes voor groepen van 6 tot 350 personen. Overigens is het mogelijk om de hele locatie af te huren waardoor de locatie beschikbaar is voor groepen grote dan 350 personen. Op onze schitterende locatie aan de Laagravense Plas in Nieuwegein bieden wij verschillende activiteiten aan. De activiteiten bevorderen samenwerking doordat een gezamenlijk doel behaald moet worden. Leer collega’s op een andere manier kennen. Verbondenheid en samenwerking staan bij ons voorop.{}

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega’s tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je bedrijfsuitje in jouw regio.

Volendam biedt een prachtig decor voor een bedrijfsuitje. In het centrum vind je de prachtige oude vissershaven met traditionele botters. In het Doolhof zie je nog de kleine huisjes, waar de Volendammer vissers met hun grote gezinnen leefden. Op de dijk kan je genieten van de talloze gezellige winkeltjes, kraampjes, cafés en restaurants. En wat denk je van het adembenemende uitzicht op het voormalige eiland Marken. Niets voor niets trekt Volendam jaarlijks toeristen vanuit de hele wereld.

Advertisements

One thought on “Bedrijfsuitjes Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorburg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s