Dinnershow Pandora

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto’s.

Van afdelingsuitjes tot complete themadagen of jubileumfeesten, bij ons is uw bedrijfsuitje strand in goede handen. Door vooraf een uniek concept samen met u te bedenken en deze boven verwachting uitvoeren is ons doel. U kunt ook losse activiteiten boeken als u al een dagprogramma heeft opgesteld, wij kunnen dan de actieve of creatieve invulling verzorgen van uw uitje. Dat kan zijn van een themafeest op lokatie met diner/BBQ en dj tot losse workshops en lezingen. De klant staat altijd centraal bij ons en wij proberen altijd dat extra te geven tijdens onze events.

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Alkmaar, Amsterdam, Almere, Amersfoort, Assen, Arnhem, Breda, Dordrecht, Deventer, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Hoorn, Haarlem, Kampen, Lelystad, Leeuwarden, Leiden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Roermond, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Volendam, Valkenburg of Zwolle beleven jij en je collega’s een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief). Wil je meer weten over dit ludieke bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Om uw avond compleet te maken kunt u het bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting bij het aangrenzende Hotel Asteria. Het speciale Dinnershow-arrangement biedt u één of twee overnachting(en) op een royale kamer, met een uitgebreid brunchbuffet op zondag. Bij twee overnachtingen is er een extra driegangen diner inbegrepen met een heerlijk ontbijt op de zaterdag. Het arrangement boekt u voor € 109,50 per persoon voor één nacht. De prijs bij twee overnachtingen is € 162,50 per persoon.

Advertisements

2 thoughts on “Dinnershow Pandora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s