Uitjes En Bedrijfsuitjes In Amsterdam

Zeg je ‘bedrijfsuitjes Amsterdam’, dan zeg je Mokum Events. De bedrijfsuitjes van Mokum Events in Amsterdam staan garant voor fun, feest en vertier. Maar ook als u het iets serieuzer wilt aanpakken hebben wij fantastische culturele en culinaire bedrijfsuitjes voor u in petto. Wat dacht u van een teamuitje in Amsterdam of een vrijgezellenfeest in Amsterdam ? Het zijn maar een paar voorbeelden van de altijd originele uitjes van Mokum Events. Soms sportief, dan weer vol avontuur, selecteer het personeelsuitje in Amsterdam die bij uw gezelschap past.

Dit wordt een wel heel bijzonder bedrijfsuitje op eigen locatie of beschikbare locaties. Duik in de wereld van de mega-populaire escape rooms. Zijn jullie in staat om de kamer op tijd te verlaten? Of blijken jullie niet opgewassen tegen de geheimen van de kamer. Deze escape room wordt op eigen locatie gespeeld in diverse steden in Nederland. Het bijzondere van deze escape room is dat deze op elke locatie kan worden opgebouwd, en dat er ook grotere groepen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken, zodat ook grotere bedrijfsuitjes tot de mogelijkheden behoren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder meer informatie aan over escaperooms in de stad van jouw keuze.{}

Het is niet zo wonderlijk dat bedrijven ervoor kiezen om goedkope personeelsuitjes te combineren met bedrijfstrainingen. Zeker in tijden van bezuinigingen is het handig om hiermee twee vliegen in een klap te slaan. Het zorgt ervoor dat bedrijven niet extra geld hoeven uit te geven aan goedkope personeelsuitjes. Daarnaast zegt de term ‘goedkope personeelsuitjes’ al genoeg: Het gaat erom dat deze goedkoop zijn voor de klant. Een trainingsbureau wil in dit soort tijden natuurlijk ook niet de bedrijven afschrikken. Medewerkers van een bedrijf hebben er nu eenmaal veel aan om zo nu en dan deel te nemen aan een bedrijfsuitje. En dit niet alleen voor de ontspanning. Wanneer een medewerker een dag op een informele manier kan omgaan met zijn of haar collega’s, komt dit de sfeer zeer ten goede. Collega’s zullen elkaar tijdens deze goedkope personeelsuitjes beter leren kennen en vinden een nieuw contact om met elkaar om te gaan.{}

Voor de vraag of een personeelsactiviteiten geheel of gedeeltelijk vrijgesteld kan worden verstrekt moet onderscheid worden gemaakt tussen de personeelsactiviteiten op de werkplek en de personeelsactiviteiten buiten de werkplek. Een werkplek is elke plaats waar werknemers werken en waarvoor de werkgever op grond van de Arbeidsomstandighedenwet verantwoordelijk is. De zorgplicht voor de werkplek kan blijken uit een arboplan of uit de risico-inventarisatie en -evaluatie die je op grond van de Arbeidsomstandighedenwet moet maken.

Wees zelf die gewiekste bankier! Heeft u altijd al eens zelf veel geld willen verdienen? Tijdens de Wie is de Rat Lunch van Huisbrand Events in Nederland of België komt u zowel culinair als financieel aan uw trekken. Door middel van puzzels, bijzondere vraag- en antwoord 1-tweetjes moet u de winstpositie van uw eigen bank veilig stellen. De Rat is iemand die uw plannetje dwarsboomt, die juist probeert zoveel mogelijk centjes naar z’n eigen bankrekening te sluizen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s